העוגות של לילך

הכנת רויאל אייסינג

לקישוט העוגיות מכינים ציפוי מיוחד בשם "רויאל אייסינג" הציפוי המתקבל הוא לבן וניתן לצבוע אותו בצבעי מאכל במרקם ג'ל

חומרים:

1 חלבון ביצה בגודל L

200-300 גרם אבקת סוכר

 

אופן ההכנה :

מערבבים בכף את החלבון ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך.

אם התערובת דלילה מדי יש להוסיף אבקת סוכר. אם התערובות סמיכה מדי יש להוסיף מעט מים


כתבות נוספות
 
 

דף הבית  |  מי אנחנו  |    הדרכות וידיאו  |  ספרות צור קשר
העוגות של לילך - עוגות מעוצבות בבצק סוכר   054-7681168

כל הזכויות שמורות ל"עוגות של לילך" לרבות זכויות יוצרים וכל זכות קנין רוחני ו/או אחרת.אין להעתיק ו/או לשכפל ו/או להפיץ ו/או להציג בפומבי ו/או למסור לצד שלישי ו/או לעשות כל שימוש, בכל דרך, בין במישרין ובין בעקיפין בכל רכיב של האתר,כולל מוצרים, תמונות, גרפיקה, תיאורים, עיצוב וכל דבר אחר המוצג באתר. כל שימוש בזכויות יעשה אך ורק לאחר קבלת אישור מראש ובכתב של "העוגות של לילך".כל המפר את תנאי השימוש צפוי להיתבע בערכאות בהתאם להוראות הדין ובין היתר בהתאם לחוק זכויות יוצרים וחוק עוולות מסחריות.

Powered by Artvision | Truppo Websites